2D/3D Motion Designer

Solliciteer nu

2D/3D Motion Designer

Bij B.made zijn we op zoek naar een Motion Designer die emotie en beleving brengt bij onze klanten

Full-time / Part-time · Rotterdam

Over de rol

B.made is een digital communication agency, met 45 specialisten en 2 in-house studio’s, waar beleving een belangrijk speerpunt is. Onze organisatie, gevestigd in Rotterdam, gebruikt zijn technische kennis om merken tot leven te laten komen middels spraakmakende content en digitale producten. Om dit doel te verwezenlijken is Motion Design een onlosmakelijk onderdeel van al onze communicatie geworden. Om deze expertise verder uit te bouwen binnen B.made, willen wij ons team versterken met een ondernemende specialist op dit gebied.

Motion Design is bij B.made groeiende en daarom krijg je een belangrijke verantwoordelijkheid binnen de organisatie om pro-actief te zorgen dat de organisatie mee groeit in de mogelijkheden van Motion. Zodat we de grote merken die we ondersteunen kunnen voorzien van inspirerende up-to-date beleving.

Je werkt samen met onze klanten en designers, om zo de juiste snaar bij de doelgroep te raken. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, conceptbewaking, waarborg je de originaliteit/creativiteit, de uitvoering van de deliverables en de innovatie van Motion Design binnen de organisatie.

Take aways

Sport, Leisure en Entertainment
Wij richten ons op organisaties in de Sport, Leisure & Entertainment. Kijk daarom niet raar op als je bekende personen en merken tegen komt op de werkvloer.

2D/3D Motion
Door de diversiteit bij onze klanten, innovaties in onze branche en groeiende technische mogelijkheden bieden wij zowel 2D als 3D aan.

Ambitie & Innovatie
Wij zijn een gezond en ambitieuze organisatie, waar de groeispurt nog steeds gaande is. Daarom zoeken wij specialisten die ondernemend zijn, want die kans krijg je.

Het designteam
Je staat er natuurlijk niet alleen voor in deze missie. Het designteam bestaat uit meerdere creatieven zoals Visual Designers, Print Designers, Conceptontwikkelaars en Coördinatoren. Genoeg sparring partners, maar ook het management team hoort graag van jou welke kansen er bij onze klanten liggen en welke innovaties er binnen de branche spelen.

Wat heb jij te bieden?
Je bent een specialist op jouw gebied. Grafisch weet je het verschil te maken en elke animatie die jij maakt, voelt zo lekker aan. We hoeven jou niet te vertellen wat de juiste dynamiek en animatie flow is, want met jouw ervaring weet jij dat als de beste. Al sta je altijd open voor feedback en heb je ook geen moeite met feedback uitdelen.

Over jou

 • Je hebt affiniteit en ervaring met nieuwe innovaties zoals Augmented Reality. 

 • Je bent proactief, ambitieus en wilt graag wat opbouwen

 • Je bent een sociaal persoon en in staat alles met enthousiasme, professionaliteit en in duidelijke taal over te brengen naar zowel onze klanten als jouw collega’s. 

 • Je betovert en overtuigt de klanten met jouw werk

 • Je houdt van mensen en diversiteit. Je weet andere dan ook te inspireren en te motiveren

 • Creëert onvergetelijke animaties in zowel 2D als 3D

 • Begrijpt marketing en social media

 • Je omarmt innovatie zoals wij dat doen en experimenteert hier graag mee

Wat wij bieden

B.made geeft jou de mogelijkheid om in een organisatie van zo’n 45 mensen een rol te gaan spelen in de verdere ontwikkeling van emotie en beleving bij onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid om jouw stempel te drukken binnen de organisatie en gaat richting geven aan vernieuwing en innovatie.

En daarbij ontvang je:

 • Een open en fijne werkcultuur
 • De hard- en software om jouw werkzaamheden goed uit te voeren
 • Jaarlijks opleidingsbudget
 • Een zorgeloze pensioenregeling
 • Reisvergoedingen
 • Mogelijkheden om jouw ideeën te realiseren

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Motion Designer? Dan horen we graag van je!