Fullstack developer

Solliciteer nu

Fullstack developer

Bij B.made zijn we op zoek naar een Senior Fullstack developer die inzichten brengt in ons ontwikkelproces

Full-time / Part-time · Rotterdam

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team als Fullstack Developer? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die niet alleen ons team kunnen versterken in de breedte en de diepte, maar ook nieuwe inzichten en technieken met zich meebrengen.

Als Fullstack Developer maak je deel uit van een ambitieus team waar ruimte is voor kennisdeling, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en onderhouden van onze platforms, apps en websites en zult verantwoordelijk zijn voor (gedeeltes van) de frontend en backend-ontwikkeling. Hierdoor kun jij je passie voor techniek volledig kwijt en is er ruimte voor creativiteit.

Als senior (full stack) developer heb jij ruime ervaring met Typescript, React en/of Vue. Ervaring met PHP/.NET/Node.js en DevOps principes is ook een vereiste. Voor jou maakt het niet veel uit in welke programmeertaal je werkt, zo lang je maar goed werk kan leveren. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van hoogwaardige web-, app- en platformoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Jij loopt voor in trends en ontwikkelingen binnen jouw werkveld en komt dan ook proactief met inzichten en technieken om de efficiëntie en kwaliteit van onze projecten te verbeteren. De vele variatie zorgt voor veel uitdaging en ruimte om zelfstandig te werken. Binnen ons team werken wij o.a. met Vercel, Azure en AWS & Cloudflare, het is fijn als je bekend bent met deze platforms. Daarnaast is kennis van Next.js, Expo en Nuxt van belang voor het ontwikkelen van applicaties.

In deze veelzijdige rol is het belangrijk dat je ook over de softskills beschikt om collega’s te coachen en te sturen, processen aan te scherpen, technische analyses te doen en kwaliteit te waarborgen. Met een pro-actieve houding kunnen we er zo gezamenlijk voor zorgen dat we elkaar blijven ontwikkelen. Naast het aansturen van developers in het team, zal je ook veel betrokken worden bij overleggen met opdrachtgevers. Dit kan variëren van eerste oriënterende gesprekken voor een nieuwe opdracht, tot opleveringen met een technische demo en een CMS-instructie. Een vriendelijke, duidelijke en zelfverzekerde communicatiestijl wordt daarom erg op prijs gesteld. Wij zoeken voor onze opdrachtgevers altijd de meest effectieve oplossing, daarbij rekening houdend met toekomstwensen, budget en planning, dus wees zeker niet bang om met creatieve en innovatieve oplossingen te komen. Weloverwogen experimenteren moet zeker kunnen.

Bij ons krijg je de kans om te werken aan uitdagende en innovatieve projecten, waarbij je je expertise kunt tonen en nieuwe technieken kunt ontdekken. Je zult werken in een dynamische omgeving waar creativiteit en innovatie worden gestimuleerd. We bieden een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, evenals mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris

  • Een persoonlijk opleidingsbudget

  • Laptop en alles wat je verder nodig hebt voor jouw functie

  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibele werktijden

  • 2 dagen per week een verzorgde lunch

  • Leuke activiteiten en uitjes met je team

  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur en goede bereikbaarheid met het OV

Solliciteer

Als jij denkt dat je voldoet aan de vereisten en de drive hebt om ons team te versterken, dan horen we graag van je!

Solliciteer nu als Fullstack Developer en maak deel uit van ons groeiende en dynamische team.