Online Marketeer

Solliciteer nu

Online Marketeer (medior/senior)

Klopt jouw hart sneller van data-analyse, doelgroepsegmentatie, online campagnemanagement, performance & optimalisatie en marketingstrategieën?

Fulltime · Rotterdam · Ervaring 4+ jaar · Vaste aanstelling

Wij geloven erin dat onze klanten, groot en klein, online het allerbeste verdienen. Om deze ambitie na te kunnen streven zoeken wij versterking binnen ons online marketing team. Jouw rol als creatieve en datagedreven Online Marketeer hebben we hierin hard nodig. Onze organisatie, gevestigd in Rotterdam, heeft hoge ambities op het gebied van digital marketing en wij zoeken iemand die hier met ons in wil meegroeien.

Je krijgt de ruimte om dingen naar je hand te zetten en proactief te werken aan de online groei van onze klanten. Je bedenkt en bouwt aan data-driven campagnes en met jouw kennis van de markt en data gedreven aanpak, weet jij precies waar en hoe we juiste mensen kunnen bereiken en online doelstellingen weten te behalen. In je functie beheer je contentkalenders en social mediakanalen, stuur je nieuwsbrieven en bedenk je advertentieteksten. Iedere dag is anders!

Take aways

Sport, Leisure en Entertainment
Wij richten ons op organisaties in de Sport, Leisure & Entertainment. Kijk daarom niet raar op als je bekende personen en merken tegen komt op de werkvloer.

Data-driven marketing
Wij geloven dat data de sleutel is tot succes. Daarom moedigen we een data-driven benadering aan in al onze marketingstrategieën, waardoor je altijd onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Ambitie & innovatie
Wij zijn een gezond en ambitieuze organisatie, waar de groeispurt nog steeds gaande is. Daarom zoeken wij specialisten die ondernemend zijn, want die kans krijg je.

Het marketingteam

Als onderdeel van ons groeiend marketingteam werk je nauw samen met strategen, marketeers en designers. Samen zetten jullie campagnes op die niet alleen de doelgroep aanspreken, maar ook daadwerkelijk converteren. Je hebt ook regelmatig overleg met het managementteam om de laatste trends en kansen in de digitale marketingwereld te bespreken. Waarbij je meedenkt hoe we dit kunnen inzetten om onze klanten nog beter te bedienen.

Wat heb jij te bieden?

Je bent een gepassioneerde Performance Marketeer met een scherp oog voor wat online werkt. Jouw analytische vaardigheden stellen je in staat om diep in de data te duiken en strategieën te ontwikkelen die resulteren in meetbare groei. Die strategieën weet je vervolgens ook toe te passen en te toetsen in de praktijk.

Jij:

 • Voert succesvolle onlinecampagnes uit.

 • Hebt diepgaande kennis van marketingplatforms en -tools zoals Google Ads, Meta business Suite, MailChimp, HubSpot, Looker Studio, WordPress of andere relevante platforms.

 • Hebt een passie voor data en optimalisatie.

 • Bezit sterke analytische vaardigheden en bent in staat data te vertalen naar inzichten en strategieën.

 • Bent proactief en kunt uitstekend samenwerken en communiceren met alle stakeholders, zowel intern als extern met klanten.

Wat hebben wij te bieden

Bij ons werk je in een inspirerende omgeving waar je voortdurend wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf en onze campagnes te halen.

En daarbij ontvang je:

 • Een competitief salaris

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken

 • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden

 • Een informele werksfeer in een team van gedreven professionals

 • Gezellige teamuitjes en borrels

 • Een gezonde werk-privé balans

Wij zijn een groeiende organisatie en verwelkomen nieuw talent graag in een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt. Want dat vinden wij belangrijk.

Wij zijn op zoek naar iemand die onze passie voor digitale marketing deelt en wil bijdragen aan ons succes. Voel jij je aangesproken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Online Marketeer? Dan horen we graag van je!

Volg ons op Instagram