Senior Designer

Solliciteer nu

Senior Designer


Full-time · Rotterdam

B.made is een digital communication agency, met 45 specialisten en 2 in-house studio's, waar beleving en creativiteit belangrijke speerpunten zijn. Gevestigd in Rotterdam, zetten wij onze expertise in om merken tot leven te brengen met indrukwekkende content en digitale producten. Hierin is creativiteit, design en motion natuurlijk ongekend belangrijk deze dagen. Maar goed, van de meerwaarde van design hoeven we jou niet te overtuigen. Je stemt samen met de klant en de ontwikkelteams af wat we gaan maken en stuurt op output van scope binnen budget. Met jouw inhoudelijke kennis en betrokkenheid vertaal je onze B.made kernwaarden in een project, of product, waar wij allemaal trots op mogen zijn.

Ter uitbreiding van ons team en om het volgend niveau aan te tikken als organisatie, zijn we op zoek naar een gedreven Senior Designer die verantwoordelijk zal zijn voor het leiden en inspireren van ons getalenteerde ontwerpteam. In deze uitdagende rol krijg je een belangrijke verantwoordelijkheid binnen de organisatie om ons ontwerpteam naar nieuwe hoogtes te tillen. Je werkt nauw samen met onze klanten, marketeers en developers om onvergetelijke en effectieve digitale ervaringen te creëren.

Als Senior Designer ben je verantwoordelijk voor het gehele designproces, van conceptontwikkeling tot uitvoering. Je bewaakt de visuele kwaliteit en zorgt voor een consistente uitstraling van alle projecten. Daarnaast coach en motiveer je jouw team om hun creatieve grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen.

Natuurlijk sta je er niet helemaal alleen voor. Dat beste uit jezelf halen, daar gaan we jou natuurlijk ook mee helpen. Onder leiding van de creatief directeur krijg je de vrijheid om dingen naar je hand te zetten en innovatie door te voeren binnen de gehele organisatie. Je bent omringt door ondernemers die ambitie en innovatie omarmen. Daarmee snappen wij als geen ander welke ruimte er nodig is voor een volgende stap.

Take Aways

Digital Design & Innovatie
Jij bent gespecialiseerd in het creëren van unieke digitale ervaringen en producten voor organisaties in diverse branches. De focus ligt op innovatie en het voortdurend verbeteren van onze diensten en kwaliteitsnormen.

Teamwork & Leiderschap
Als Senior Designer ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van ons getalenteerde ontwerpteam. Je zorgt voor een inspirerende werkomgeving waar creativiteit en innovatie hoogtij vieren.

Groei & Ambitie
B.made is een groeiend en ambitieus bedrijf, en we zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. We bieden volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat heb jij te bieden?
Je bent een ervaren ontwerper met een sterk portfolio en een passie voor digital design. Je hebt uitstekende leiderschapskwaliteiten en kunt je team motiveren en begeleiden om tot uitmuntende resultaten te komen. Daarnaast ben je communicatief sterk en in staat om ideeën, concepten en plannen op een duidelijke en overtuigende manier over te brengen naar zowel klanten als collega's.

Jij:

 • Hebt aantoonbare ervaring in digital design en het leiden van een ontwerpteam

 • Bent in staat om anderen te inspireren en te motiveren om hun beste werk te leveren

 • Hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt ideeën effectief overbrengen

 • Bent proactief, ambitieus en gedreven om samen met je team succes te behalen

 • Hebt een scherp oog voor detail en bewaakt de visuele kwaliteit van alle projecten

 • Beschikt over een indrukwekkend portfolio met diverse digitale projecten

Wat heeft B.made te bieden :

B.made geeft jou de mogelijkheid om in een organisatie van zo’n 45 mensen een leidende rol te gaan spelen in de verdere ontwikkeling van emotie en beleving bij onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid om jouw stempel te drukken binnen de organisatie en gaat richting geven aan vernieuwing en innovatie.

En daarbij ontvang je:

 • Een goed salaris
 • Een open en fijne werkcultuur
 • De hard- en software om jouw werkzaamheden goed uit te voeren
 • Jaarlijks opleidingsbudget
 • Een zorgeloze pensioenregeling
 • Reisvergoedingen
 • Mogelijkheden om jouw ideeën te realiseren

Solliciteer

Wij zijn een groeiende organisatie en verwelkomen nieuw talent graag in een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt. Want dat vinden wij belangrijk.

Wil je ons team komen versterken als Senior Designer? Dan horen we graag van je!