Studio Manager en Productiemedewerker

Solliciteer nu

Studio Manager en Productiemedewerker


32-40 · Rotterdam

Over de rol

In deze nieuwe combinatiefunctie krijg je een belangrijke verantwoordelijkheid binnen de organisatie om proactief te zorgen dat de organisatie mee groeit in de mogelijkheden voor studio-uitzendingen en online webinars. Daarnaast ondersteun je onze AV-specialisten als productiemedewerker om ervoor te zorgen dat aan de voorkant alles geregeld is, zodat onze AV-specialisten zich volledig kunnen focussen op de creaties van de video’s. De ene keer regel je een specifieke locatie als onze presentator/presentatrice op pad gaat voor een interview met een Feyenoord-speler. De andere keer regel je de vluchten en hotels als we een documentaire produceren in het buitenland of je stemt met een nieuwe klant de draaidag af van A tot Z.

Voor B.made werk je ook samen met onze klanten, cameramannen en schakeltechnici om de juiste snaar bij de doelgroep te raken zodat zij hun boodschap kunnen uitdragen in onze studio’s. Jij bent het gezicht van onze studio. Kennismaken met een nieuwe klant, begrotingen opstellen, regelen van achtergronddoeken tot aan de planning voor de AV-crew rondom diverse opnames. Maar ook het coördineren van de scripts, het regelen van de visagie en klaarzetten van de autocue. Jij regelt de producties die ingepland staan van A tot Z. Deze studio’s worden jouw domein! De werkzaamheden zullen dan ook het meest in het teken staan van het managen van de studio.

Daarnaast is het jouw taak dat de studio’s onder de aandacht komen van de doelgroep, coördineert de communicatie rondom de studio’s naar buiten en helpt dus actief mee om de bezetting van de studio’s verder te laten groeien. Je bent commercieel en denkt mee over innovaties en neemt dus een voortrekkersrol om de studio’s nog beter te laten functioneren. 

Over jou:

Je bent een specialist op jouw gebied die proactief en overzichtelijk werkt. Alles wat te maken heeft met onze opnames in één van onze twee studio’s pak jij aan! Naast de dagelijkse werkzaamheden ben je ook cruciaal in de promotie van onze studio’s door middel van aanwezig te zijn op netwerkevents of promotievideo’s via de B.made social media kanalen.

jij:

- Hebt affiniteit en ervaring met het produceren van video’s, studio-uitzendingen of webinars

- Begrijpt het volledige proces om tot een succesvolle video en studio-uitzending te komen

- Houdt van mensen en diversiteit. Je weet andere dan ook te inspireren en te motiveren

- Bent een sociaal persoon en in staat alles met enthousiasme, professionaliteit en in duidelijke taal over te brengen naar zowel onze klanten als jouw collega's. Je betovert en overtuigt de klanten met de mogelijkheden van onze studio’s

- Je bent proactief, ambitieus en wilt graag wat opbouwen


Meet your team

Richard

Teamleider AV content

Lionel

Cameraman & Editor

Mitch

Producer AV & Camerajournalist

Jeffrey

Cameraman & Fotograaf

Jochem

Cameraman & Editor

Nick

Editor

Tygo

Camerajournalist

Jaco

Cameraman & Editor

Wat wij bieden:

- Een marktconform salaris

- Sterke secundaire arbeidsvoorwaarden

- Een persoonlijk opleidingsbudget 

- Passende apparatuur

- Een informele werksfeer in een afwisselende en inspirerende werkomgeving

- Vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibele werktijden

- Onvergetelijke donderdag middag borrels

- 2 dagen per week een verzorgde lunch

- Regelmatig gezellige uitjes met het bedrijf of team

- Gratis parkeergelegenheid voor de deur en goede bereikbaarheid met het OV


Take aways

Sport, Leisure en Entertainment

Wij richten ons op organisaties in de Sport, Leisure & Entertainment. Kijk daarom niet raar op als je bekende personen en merken tegenkomt op de werkvloer.

Studio’s / online webinars

Door de diversiteit bij onze klanten, innovaties in onze branche en groeiende technische mogelijkheden bieden wij meerdere studio-settings aan zodat iedereen zijn verhaal bij ons kan uitdragen

Ambitie & Innovatie

Wij zijn een gezonde en ambitieuze organisatie, waar de groeispurt nog steeds gaande is. Daarom zoeken wij specialisten die ondernemend zijn, want die kans krijg je.

Het AV-team

Je staat er natuurlijk niet alleen voor in deze missie. Het AV-team van B.made bestaat uit meerdere creatieve specialisten zoals cameramannen, editors, schakeltechnici, redacteuren en presentatoren. Genoeg sparring-partners, maar ook het managementteam hoort graag van jou welke kansen er bij onze klanten liggen en welke innovaties er binnen de branche spelen.


Solliciteer

Wij zijn een groeiende organisatie en verwelkomen nieuw talent graag in een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt. Want dat vinden wij belangrijk.

Wil je ons team komen versterken als Studio Manager en Productiemedewerker? Dan horen we graag van je!